Cautare

53239 de rezultate pentru "pasapoarte mai scumpe" (7.60 secunde)
Ceaiul de urzica este unul dintre cele mai populare leacuri babesti.
Cum stiti, probabil, siretul de la pantof se rupe exact in dimineata in care te grabesti cel mai tare. ... Am apucat sa-ncerc sa o schimb doar la un meserias cu o toneta stradala, dar nu am reusit (bateria era de un format mai special si omul n-o avea).
Pepiniera in care cresc acesti inemici ai onoarei si a tuturor virtutilor cetatenesti este mai totdauna casa bogatului si mai cu seama a bogatului parvenit.
Tot pentru prima data, bancile au fost fortate sa nu mai incurajeze imprumuturile "astronomice", tocmai pentru ca cineva (BNR) a realizat, in sfarsit, ca oamenii nu-si mai permit sa achite ratele creditelor care au fost umflate de dobanzile bancilor aflate in goana dupa profit.
"Guvernul Tariceanu a mai furat inca 6.000.000 de lei constantenilor. S-a dat o ordonanta de urgenta prin care sumele vor intra in bugetul guvernului si nu vor mai fi parte componenta in bugetul primariei", a afirmat Radu Mazare.
Din cele aproximativ 300.000 de locuri de munca nou-create din ultimii patru ani, mai mult de jumatate, 160.000, sunt in sectorul public.
Cu toate acestea, la prima vedere, cea mai veche statiune de pe litoralul romanesc parea a fi ieri plina ochi.
Astfel, subordonatii ministrului Sebastian Vladescu calculeaza de zor - care sa fie modificarile de taxe si impozite care sa-l ajute sa nu dea peste cap bugetul, in conditiile in care se confrunta deja cu mai multe probleme.
Totusi, si 45.000 de euro, cel mai scazut pret, este, in opinia noastra, prea mult pentru o familie cu venituri modice. Apartamentele si garsonierele reprezinta cea mai avantajoasa solutie, potrivit unei analize realizate de portalul Ghiseul Bancar.
Cele mai solicitate statiuni au fost cele de pe Valea Prahovei, unde gradul de ocupare a ajuns la 97%, dar cererea a fost mare si in celelalte locatii montane, fiind ocupate 85% din capacitatile de cazare.
Daca, la inceputul anului, agricultorii au avut parte de ger, urmat in martie de inundatii, rezultate in urma topirii bruste a zapezilor si din cauza ploilor abundente si de durata, nici luna aprilie nu se lasa mai prejos si vine cu alte inundatii.
Problemele Statiunii de Cercetare si Dezvoltare Vitivinicola Murfatlar nu mai sunt o noutate pentru nimeni, iar soarta acesteia pare a fi pecetluita.
In loc sa investeasca in bilete la loto, craiovenii ar putea sa-si foloseasca banii pentru plata intretinerii, mai ales ca o serie de administratori de bloc din Craiova sunt dispusi sa introduca in casierii chitante castigatoare, in baza carora sa ofere premii.
Vrei sa-ti cumperi o locuinta sau sa te muti intr-un apartament cu mai multe camere? Atunci ar fi cazul sa te grabesti, deoarece aderarea Romaniei la Uniunea Europeana ti-ar putea scoate mai multi bani din buzunar decat in prezent.
Romanii, recent integrati in UE, au salarii minime mai mari cu 60 de lei de la 1 ianuarie 2007. ... "Salariul minim negociat intre patronate si sindicate este si el foarte mic, ca sa nu mai spunem de cel stabilit de guvern.
Potrivit articolului, investitiile imobiliare au fost si raman printre "cele mai profitabile din Romania". Publicatia britanica citeaza mai multi reprezentanti ai unor agentii imobiliare straine, care activeaza in Romania si care au precizat ca proprietatile s-au scumpit cu pana la 40% in ultimul an.
Biletele pentru transportul feroviar de calatori costa începând de ieri, cu aproximativ 7% mai mult. ... Începând de ieri, cei care si-au propus sa plece în vacanta cu trenul si nu si-au luat înca bilet de calatorie vor scoate din buzunar cu aproximativ 7% mai mult.
Daca vrei sa-ti cumperi un apartament sau sa te muti într-unul cu mai multe camere, e bine sa te gândesti de doua ori înainte de a face acest pas.
Descinderea de la Garant, in urma careia au fost ridicate aproape 140 kilograme de aur, zeci de mii de euro si dolari si miliarde de lei vechi, reprezinta cea mai spectaculoasa actiune din istoria recenta a Garzii Financiare, Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) si Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Constanta (OJPC).
GdS a stat de vorba cu oamenii care se afla în spatele unora dintre cele mai tari afaceri din Craiova si a aflat ce venituri lunare încaseaza acestia. ... Cu totii însa au salarii cu multe zerouri, iar daca sunt si proprietari mai încaseaza si dividende.
google-analytics.com